illustrasjonsbilde til saken

Folkehelseuka − "BliMed2012"

Fra fredag 24. august til onsdag 5.september gjennomføres Folkehelseuka i Vestby. Vi i Vestby SLK er selvfølgelig med på dette. Vi har i samarbeid med kommunen og Soon Fridykkerklubb et "Åpen Svømmehall" arrangement i svømmehallen i Grevlingen Søndag 02.09 fra kl 09:00 til 13:00.

Fra 09:00-11:00 er det Son Fridykkerklubb som har ansvar for aktiviteter.
Fra 11:00-13:00 er det vi i Vestby SLK som har ansvar for aktiviteter.

Det betyr at ALLE er hjertelig velkomne til å komme i svømmehallen å delta. Dette er en gylden mulighet til å se hva vi i Vestby SLK holder på med, samtidig som dere får prøve det selv, hvem vet,- kanskje du/dere har en skjult svømmer/livredder i dere?

Vi i Vestby SLK kommer til å kjøre opplegg hvor vi bruker utøverne våre til å demonstrere øvelser først også kan alle andre få prøve etterpå. Programmet vi kjører kommer til å bli slik:

Fra 1100-1200: Vi viser en del stafetter(nordisk, 4x25 redningsmedley og dukkestafett) som er øvelser som gjennomføres på NM i livredning. Vi tar en demonstrasjon også får besøkende prøve, deretter neste øvelse, demonstrasjon osv.Etter litt stafetter kjører vi kasteøvelser. Dette er: bøyekast, linekast og taukast, og vi kjører samme opplegg som på stafettene. Utøvere som allerede går i Vestby SLK demonstrerer først så får alle andre prøve etterpå.

Fra 1200-1300: : Vi demonstrerer følgende temaer; førstehjelp med caser (oppgaveløsing), HLR (hjerte- og lungeredning) og forlenget arm (livredningsmetode). Vi viser hvordan vi jobber med førstehjelp og ulykkeshåndtering (case), deretter får besøkende de prøve seg på å håndtere en ulykke(løse case).

Dersom det er noen spørsmål rundt programmet vi i Vestby SLK har kontakt oss på: post@vestbyslk.no.

Dersom dere har spørsmål til Folkehelseuka - "blimed2012" Kontakt: Inger Johanne Strand, Folkehelsekoordinator/Idrettskonsulent e-post: inger.johanne.strand@vestby.kommune.no, tlf. 932 14 952.

Kommunen markerer også åpningen av Grevlingen svømmehall etter sommeren med gratis adgang under hele Folkehelseuken! Har dere ikke tid denne søndagen så ta turen inneom en av fellesbaddagene!

Dette kommer til å bli en innholdsrik men ikke minst MORSOM søndag, vi håper så mange som mulig tar turen! (man må selvfølgelig ikke være med i på alt!)

Dette blir GØY! Vi gleder oss!

link til v�r facebook gruppe